Fashion Toast

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Insperation på hög nivå.

I can paint the hole world if you want to .




hej igen . denna lördag kväll var jag med min bror . han e en rolig typ som man nästan alltid har roligt med. ikväll/inatt nu har vi målat som han önskade. jag gjorde 3 stycken målningar, åt även jordgubbar med socker.
ska kanske åka ut med olivia imorn med deras båt. trevlans säger jag och gonatt för imorn blir det nog ganska tidigt på morgonen. puss

friends to love


1* jag med calippo
2*emma med mjööl
3*mikaela och jag jagar äpplen i hinkar men munnen
4*linnea & malin lyckliga och mjöliga
 har inte blivigt någe bloggande i fredags och idag . men har haft fullt upp. i fredags höll jag och olivia i gympan och vi körde äpplet i hinken och direkt efter det sockerbiten i mjöl tallrik & sen norsk fylla. super kul att se alla mjöliga ansikten. alla hade en rolig stund och jag log hela tiden och inte nästan dog av skratt. jag krockade med mikaela på norskafyllan . men vi kom hela hem.
på kvällen lagade jag och olivia tacos till oss för mama & papa skulle bort. hade en underhållande kväll med film , godis & jordgubbar.
köpte även en ny klänning idag .
- Love

Black and White


malin idag .
hon äger dem finaste hängdelbyxor
jag sett under mina år
och hon har det finaste leendet på jorden .
gonatt

alldeles söder om ingenstans


jag har på mig shorts som är min pappas gamla levis. har sytt in dem lite och så ... sen har jag ett vitt linne från hm. med gladiatorsandaler från vila.
väskan är från 2hand.

har varit skolan . über varmt hela dagen. käkade  vita bröd under varje lektion typ. mycket onuttigt. senare ikväll blir det träning men nu ska jag ut och rida. olivia är förövrigt den snälle fotografen idag.
kramkramkram


godis är godare på bussen

image1image2image3
tjenare idag var jag i skolan.vi hade en utav mina favorit lektioner - bild . jag redovisade min kjol som jag sytt av bok papper. hoppas på ett mvg ! efter det stack jag och olivia till en brygga med vatten under , där bada vi. lite kallt men skönt. vi käkade jordgubbar och solade. olivia (på bilden) hade med sig två toblerone. och tilltalade
mig att godis var mycket mer njutbart och godare på bussen .
säg vad man vill om den förklaringen / påståendet. haha älskar dig olivia- fullt ut

gonatt ska sova en skön sömn

start

jag heter alina och driver den här bloggen , den kommer handla om mina dagar , jag skriver lite vad jag gort och vad jag har på mig lägger in lite små intresanta inlägg om allt möjligt. läs om du vill eller klicka dig vidare på andra bloggar jag har ton vis med bloggar att rekomendera .

- enjoy


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0